Barcelona

Denna tårta har en chokladbotten fylld med mjölkchokladfluff och vit chokladfluff. 
Dekorationer i sockerpasta. 
 
Recept chokladbotten (24 cm rundt form):
ta fram tre lika glas.
5 ägg i det ena glaset
socker i det andra, till samma höjd som äggen.
i det tredje glaset ha i en tredjedel potatismjöl och resten vetemjöl till samma höjd. 
2tsk bakpulver. 
3 msk kakaopulver.
 
mixa ägg och socker vitt och fluffigt. Mixa in det torra och grädda sen på 175 grader i 35-40 minuter.
 
chokladfluff:
200 gram choklad
3 dl vispgrädde.
värma vispgrädden så att chokladen smälter. 
Låt den bli genomkall, och vispa sedan till kräm för att fylla tårtan.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0